Helpen

Wat kun je zelf doen om het leven van deze kinderen en families in situatie van armoede beter te maken?

Allereerst is het belangrijk dat het verhaal van deze kinderen verteld wordt. Zo worden mensen bewust van wat er op deze wereld gebeurt en in wat voor moeilijk situaties deze kinderen vandaag moeten leven. Je kan je inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief, zodat je geinformeerd wordt en betrokken blijft bij de ontwikkeling binnen Alalay. Ook kun je andere mensen vertellen over het project en hun de weg wijzen naar deze website.

Door de financiële crisis is er op dit moment een groot tekort aan geld. Alalay doet wat het kan om zelf voor inkomsten te zorgen, maar door de moeilijke situatie in Bolivia is het op dit moment niet mogelijk om onafhankelijk van geldschieters te functioneren. Het zou dus heel fijn zijn als de mensen in België de handen in elkaar willen slaan en wat geld willen inzamelen voor deze kinderen. Met vijf euro kun je in Bolivia al evenveel kopen als je hier met vijftig euro kan kopen: dus alle kleine beetjes zijn welkom!

Zo kun je bijvoorbeeld geldinzamelingsacties houden met de jeugdbeweging of activiteiten organiseren ten voordele van Alalay. Als je hier zin in hebt, zorgt VZW Que te vaya bien ervoor dat het geld toekomt bij de kinderen.

Vaak willen bedrijven ook sponsoren aan goede doelen. Dus bedrijven motiveren om maandelijks een gift te doen aan Alalay behoort ook tot de mogelijkheden.

Tenslotte kan je ook zelf naar Bolivia gaan om als vrijwilliger gaan werken bij Alalay!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Reacties