Doneren

Doe een gift

Que Te Vaya Bien draait enkel en alleen op uw giften!

VZW Que te vaya bien werkt samen met Solidariteit om Leven VZW. Indien uw gift stort op hun bankrekening, steunen zij onze werking. Aan de hand van het fiscaal attest kunnen jullie tot de helft van je gift terugtrekken van de belastingen! Voor de Nederlandse donateur is er de mogelijkheid om een ontvangstbewijs toegestuurd te krijgen in plaats van een fiscaal attest. Dit bewijs zou voldoende moeten zijn om ook in Nederland de gift te kunnen aftrekken van de belastingenPraktische informatie

Uw bijdrage mag gestort worden op het rekening nummer van VZW Que te vaya bien:

  • IBAN: BE47 0017 3904 3480
  • BIC: GEBA BE BB
  • Naam en adres begunstigde: VZW Que te vaya bien, Wijerken 16, 3920 Lommel België

Als je ons financiële steun wilt geven, en daar jaarlijks een fiscaal attest voor wilt ontvangen, kun je storten op het rekeningnummer van onze vrienden van SOL VZW:

  • IBAN: BE11 7350 1646 6948
  • BIC: KREDBEBB
  • Naam en adres begunstigde: SOL VZW, Stijn Streuvelsstraat 7, BE 3920 Lommel
  • Met mededeling: “Que te vaya bien”

Als je een storting doet en een fiscaal attest wilt ontvangen, is het belangrijk om je eigen adres goed in te geven. Zodat Sol VZW jaarlijks je attest kan opsturen naar het opgegeven adres. Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een totale gift van 40 euro op jaarbasis.

Wij willen ons graag profileren als een zeer transparante VZW. Het is de bedoeling dat de donateurs en geïnteresseerden op regelmatige basis informatie ontvangen. Dankzij het rechtstreekse contact tussen de bestuursleden in België en Alalay in Bolivia kan het geld in samenspraak met Alalay besteed worden aan de hoogste noden en kan van dichtbij opgevolgd worden wat er gerealiseerd wordt.

Principe van het fiscaal attest

Iedere particulier mag tot 10% van het belastbaar netto-inkomen in geld wegschenken om te kunnen genieten van deze belastingaftrek. Bij deze berekening is geen rekening gehouden met de gemeentebelasting en de bijdragen voor de sociale zekerheid. Krijg tot de helft van uw gift terug.

FiscaalAtest

De schenkers zullen in het begin van het volgende werkjaar hun attest verkrijgen van de Solidariteit Om Leven VZW, voor het totale gestorte jaarlijkse bedrag.

U kan uw gift overmaken dmv een overschrijvingsformulier, permanente opdracht of een betaling via de computer. Het is wel belangrijk dat u de naam van het door u bedoelde project (Que te vaya bien) vermeldt.

Stortingen kunnen ook driemaandelijks, maandelijks of halfjaarlijks door het geven van een permanente opdracht. Het is wel belangrijk dat u jaarlijks het minimumbedrag van € 40,00 euro stort.