Nieuwsbrief juni 2021

Lieve vrienden van VZW Que Te Vaya Bien,

Met het voltallig bestuur hebben we besloten om VZW Que te vaya bien over te dragen aan zes enthousiaste dames uit Oost-Vlaanderen. Meer informatie vinden
jullie in deze nieusbrief. Daarnaast vertelt Eva wat meer over haar persoonlijke leven het afgelopen jaar, over de toekomst van de VZW en de stand van zaken in Alalay.  We tonen ook wat Alalay heeft kunnen doen met de gift van de provincie Limburg en zij sluiten af met een hartverwarmende foto ter bedanking.

Klik hier om de nieuwsbrief te lezen.

Nieuwsbrief September 2020

Beste QTVB’ers, 

hier vinden jullie de nieuwsbrief van september 2020. We zijn blij dat we een nieuwsbrief vol positieve noten kunnen presenteren. 
Deze nieuwsbrief bevat nieuws over de gevolgen van Corona in Bolivië, de politieke en sociale onrust die er heerst en de terugkeer van Eva naar België. We vertellen ook over het volgende project dat we gaan doen met Alalay.

Veel leesplezier en we zijn benieuwd naar jullie reactie dus laat gerust iets van je horen!

Nieuwsbrief September 2020

Nieuwsbrief April 2020

Lieve vrienden van VZW Que Te Vaya Bien, Ik hoop dat jij, je vrienden en je familie in goede gezondheid verkeren en dat angst voor wat komen gaat je dagelijkse leven niet teveel beheerst.

Ik ben blij dat ik jullie via deze weg kan informeren over de stand van zaken in Santa Cruz, Bolivia. In deze nieuwsbrief probeer ik eerst een algemeen beeld te schetsen van de impact van het coronavirus en de genomen maatregelen in Bolivia, daarna zal ik iets vertellen over de gevolgen voor Alalay, het kindertehuis dat we steunen. Tenslotte sluit ik graag af met een positieve noot: het verhaal van Beatriz, een jongedame die is opgegroeid in Alalay en ondertussen bedrijfsbeheer aan het studeren is. Jullie mogen gerust een commentaar achterlaten voor extra uitleg of een reactie om me te vertellen hoe het met jullie gaat. Dat vind ik leuk!

De nieuwe nieuwsbrief kan je hier lezen: nieuwsbrief April 2020.

Liefs en groetjes in naam van heel het bestuur van VZW Que te vaya bien, Eva Geerts

Nieuwsbrief oktober 2018

Tijd voor een update! Deze nieuwsbrief bevat foto’s van het preventief en educatief centrum van Alalay dat afgewerkt is.  We gaan ook een nieuw project steunen in Santa Cruz: Parkour Trace.  En ten slotte nog een warme oproep om t-shirts te komen of zelf een actie op te zetten voor Music for life.  Dit allemaal in onze laatste nieuwsbrief: Nieuwsbrief-201810

 

Nieuwsbrief Juni 2017

Een nieuwe nieuwsbrief! Lees alles over het personeel waarvoor we de inzameling gedaan hebben, over FUCAPRODEIN, een nieuwe VZW in Colombia die we steunen en over Sophie, die de Mont Ventoux beklom. De nieuwsbrief kan u hier downloaden: Nieuwsbrief Juni 2017

Nieuwsbrief December 2016

Tijd voor een update! De nieuwsbrief van VZW QTVB kun u hier downloaden: Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief Maart 2016

Tijd voor een update! De nieuwsbrief van VZW QTVB kun u hier downloaden: Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief november 2015

Tijd voor een update! De nieuwsbrief van VZW QTVB kun u hier downloaden: Nieuwsbrief November 2015

Steun Jeremy met zijn halve triatlon tvv QTVB!

Hallo allemaal,

Zoals jullie in de recentste nieuwsbrief konden lezen, zal ik, Jeremy Van Ophem, op 31 augustus deelnemen aan de Belman halve triatlon in de omgeving van Robertville (http://www.belman.be). Dat is 1.9 km zwemmen, 90 km fietsen en 21 km lopen en meteen de zwaarste fysieke uitdaging uit mijn leven. Reden genoeg om tegelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Voor elke afgelegde km kan je mij sponsoren, het ingezamelde bedrag zal ik integraal doorstorten naar vzw Que Te Vaya Bien (http://quetevayabien.be/).

Dus, wil je mij een extra motivatie geven en vooral Boliviaanse straatkinderen steunen, dan kan je:
* Een cash bedrag geven aan Jeremy
* Een storting doen op rekeningnummer BE29 9791 5251 9064 (rekening Jeremy) met melding ‘sponsoring triatlon’ en je naam
* Ga je voor een fiscaal attest, stort dan minimum 40 euro op rekeningnummer BE11 7350 1646 6948 en 45% van je gift wordt teruggestort door de belastingen (http://quetevayabien.be/helpen/donate/)

Voor de makkelijkheid, hieronder een omrekeningstabel:
€ 0,05 x 113 km = € 5,65
€ 0,10 x 113 km = € 11,30
€ 0,20 x 113 km = € 22,60
€ 0,36 x 113 km = € 40,68
€ 0,50 x 113 km = € 56,50

Als je sponsort, maak je daarenboven kans op een cadeautje ‘made in Bolivia’. De winnaars zullen worden verloot na de wedstrijd.

Kort samengevat, ik zorg voor een zotte fysieke inspanning met een 1/2e triatlon, jullie zorgen voor een financieel duwtje in de rug voor Alalay en de kinderen van Alalay zijn je eeuwig dankbaar, eerlijke deal niet?!

Groetjes
Jeremy

Laatste Reacties