FILMVOORSTELLING ‘UTAMA’!

Om Bolivia ook een beetje naar België te brengen, organiseren we op zaterdag 2 maart een filmvoorstelling van het betoverende UTAMA in de bibliotheek van De Pinte!

KOM JIJ OOK?

👏 Ingang is gratis!
👏 Er zal ook een drankje en hapje te krijgen zijn ten voordele van @quetevayabienvzw

🍿 Inschrijven kan hier!

👉 Deuren gaan open om 19u30!
👉 De film start om 20u!

WAAROVER GAAT DE FILM?

Een vlekje in het hoogland van Bolivia, ruim 3000 meter boven de zeespiegel. De jongeren zijn er weggetrokken. Virginio en Sisa zijn een van de bejaarde koppels die er zijn achtergebleven. Ze spreken Quechua (de taal van de Inca’s), althans op de zeldzame ogenblikken dát ze praten.

Ze hoeden lama’s, maar het is een raadsel wat de beesten eten, want door de aanhoudende droogte is het land er onvruchtbaar. Maar ze zijn te koppig – vooral Virginio is eigenwijs – om naar de stad te verkassen, zelfs niet als een kleinzoon er zich mee komt bemoeien.

Geholpen door de ruwe schoonheid van de Altiplano vat de debuterende regisseur Alejandro Loayza Grisi hun krachtmeting met de natuur in werkelijk adembenemende beelden – hij kan noch wil zijn verleden als fotograaf verdoezelen. Het koppel wordt vertolkt door twee dorpsbewoners die pas na lang aandringen in Utama wilden spelen.

Nu al nieuwsgierig naar meer? Check hier de trailer!

DOE EEN GIFT

👏 Wil je een gift doen? Alle kleine beetjes helpen!
Een maandelijkse steun, een actie organiseren, een bedrijf motiveren om ons te steunen…

👉Jouw bijdrage mag gestort worden op het rekening nummer van VZW Que te vaya bien:

IBAN: BE47 0017 3904 3480
BIC: GEBABEBB

Naam en adres begunstigde: VZW Que te vaya bien, Jasmijnstraat 1, BE 9840 De Pinte

👉Als je ons financiële steun wilt geven en daar jaarlijks een fiscaal attest voor wilt ontvangen, kun je storten op het rekeningnummer van Solidariteit Om Leven VZW mét mededeling: ‘Project 514’:

IBAN: BE11 7350 1646 6948
BIC: KREDBEBB

Naam en adres begunstigde: SOL VZW, Stijn Streuvelsstraat 7, BE 3920 Lommel

LET OP – Als je een storting doet en een fiscaal attest wilt ontvangen, is het belangrijk om je eigen adres goed in te geven. Zodat Sol VZW jaarlijks je attest kan opsturen naar het opgegeven adres. Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een totale gift van 40 euro op jaarbasis.

Wij willen ons graag profileren als een zeer transparante VZW. Het is de bedoeling dat de donateurs en geïnteresseerden op regelmatige basis informatie ontvangen.