Wat kan je doen om ons te steunen?

👏 Allereerst is het belangrijk dat het verhaal van meisjes en vrouwen in armoede in Zuid-Amerika verteld wordt. Zo worden we ons bewust van welke moeilijke situaties gaande zijn en welke interessante projecten zich ontspruiten!

👏 Je kan je dus inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je geïnformeerd wordt en betrokken blijft bij de projecten van Que te vaya bien! Ook kun je andere mensen vertellen over het project en hun de weg wijzen naar deze website!

👏 Je kan een gift doen! Alle kleine beetjes helpen!
Een maandelijkse steun, een actie organiseren, een bedrijf motiveren om ons te steunen…

Praktische informatie

👉Jouw bijdrage mag gestort worden op het rekening nummer van VZW Que te vaya bien:

IBAN: BE47 0017 3904 3480
BIC: GEBABEBB

Naam en adres begunstigde: VZW Que te vaya bien, Jasmijnstraat 1, BE 9840 De Pinte

👉Als je ons financiële steun wilt geven en daar jaarlijks een fiscaal attest voor wilt ontvangen, kun je storten op het rekeningnummer van Solidariteit Om Leven VZW mét mededeling: ‘Project 514’:

IBAN: BE11 7350 1646 6948
BIC: KREDBEBB

Naam en adres begunstigde: SOL VZW, Stijn Streuvelsstraat 7, BE 3920 Lommel

LET OP – Als je een storting doet en een fiscaal attest wilt ontvangen, is het belangrijk om je eigen adres goed in te geven. Zodat Sol VZW jaarlijks je attest kan opsturen naar het opgegeven adres. Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een totale gift van 40 euro op jaarbasis.

Wij willen ons graag profileren als een zeer transparante VZW. Het is de bedoeling dat de donateurs en geïnteresseerden op regelmatige basis informatie ontvangen.