Steun jij Annelies en Tim hun fietstocht tvv Alalay?

Onze liefste Que Te Vaya Bien’er Annelies gaat samen met haar liefste Tim een fantastisch avontuur tegemoet! Ze zullen een jaartje door Zuid-Amerika fietsen! Dat belooft sowieso een fenomenaal hoofdstuk in hun leventje te worden!

Hun tocht vertrekt in Cochabamba, Bolivia. De eerste kilometers fietsen ze richting Santa Cruz de la Sierra, Bolivia. Niet toevallig de stad waar Fundación ALALAY gelegen is en waar Annelies, Charlotte & Liselotte in 2016 samenwoonden bij een fantastisch gastgezin.

Annelies & Tim zullen hun eerste kilometers van Cochabamba tot Santa Cruz de la Sierra dan ook in naam van Que Te Vaya Bien ten voordele van Fundación ALAYAY fietsen en afsluiten met een bezoek ter plaatse om het verzamelde bedrag te overhandigen.

De tocht bedraagt 690 km (wow)! We stellen als doel dan ook 690 euro te verzamelen!
Sponsor jij het begin van Annelies & Tim hun waanzinnige fietstocht & steun je zo ALALAY?
Dat kan hier!

We zullen jullie op onze sociale media op de hoogte houden over de fietstocht!
Alvast heel veel dank voor jullie steun!

Heel veel succes & liefs aan Annelies & Tim!

Wat kan je nog doen om ons te steunen?

👏 Allereerst is het belangrijk dat het verhaal van meisjes en vrouwen in armoede in Zuid-Amerika verteld wordt. Zo worden we ons bewust van welke moeilijke situaties gaande zijn en welke interessante projecten zich ontspruiten!

👏 Je kan je dus inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je geïnformeerd wordt en betrokken blijft bij de projecten van Que te vaya bien! Ook kun je andere mensen vertellen over het project en hun de weg wijzen naar deze website!

👏 Je kan een gift doen! Alle kleine beetjes helpen!
Een maandelijkse steun, een actie organiseren, een bedrijf motiveren om ons te steunen…

Praktische informatie

👉Jouw bijdrage mag gestort worden op het rekening nummer van VZW Que te vaya bien:

IBAN: BE47 0017 3904 3480
BIC: GEBABEBB

Naam en adres begunstigde: VZW Que te vaya bien, Jasmijnstraat 1, BE 9840 De Pinte

👉Als je ons financiële steun wilt geven en daar jaarlijks een fiscaal attest voor wilt ontvangen, kun je storten op het rekeningnummer van Solidariteit Om Leven VZW mét mededeling: ‘Project 514’:

IBAN: BE11 7350 1646 6948
BIC: KREDBEBB

Naam en adres begunstigde: SOL VZW, Stijn Streuvelsstraat 7, BE 3920 Lommel

LET OP – Als je een storting doet en een fiscaal attest wilt ontvangen, is het belangrijk om je eigen adres goed in te geven. Zodat Sol VZW jaarlijks je attest kan opsturen naar het opgegeven adres. Je hebt recht op een fiscaal attest vanaf een totale gift van 40 euro op jaarbasis.

Wij willen ons graag profileren als een zeer transparante VZW. Het is de bedoeling dat de donateurs en geïnteresseerden op regelmatige basis informatie ontvangen.

Onze afgelopen actie(s)

☕️ In 2022 en 2023 deden we een koffie actie ‘Nada como un buen café’ in samenwerking met De Draak!