🌎 SOPHIE

Sophie woont in Gent en is na haar studies handelsingenieur voor enkele maanden gaan reizen naar Zuid-Amerika. Daar is ze onmiddellijk verliefd geworden op de cultuur, de natuur en de mensen. Met QTVB wil ze zich dan ook engageren om vanuit België bij te dragen aan impactvolle projecten. Binnen QTVB is ze verantwoordelijk voor de site en zoekt ze naar financiering voor nieuwe en lopende projecten.

🌎 CHARLOTTE

Charlotte woont in Bogota, Colombia en werkt in de stichting Fundacion Egipto/Stichting Bogota zonder honger. Ze studeerde orthopedagogie en deed in 2015 stage in Bolivia samen met Liselotte en Annelies. Nadien studeerde ze Sociaal Werk en werkte als gezinsbegeleidster (Crisishulp aan huis) in Brussel. Later volgde ze haar hart richting Bogota! Binnen QTVB is ze dan ook verantwoordelijk voor de contacten met de lokale partners in Bolivia en Colombia.

🌎 LISELOTTE

Liselotte woont in Gent en werkt bij Caritas Vlaanderen. Ze studeerde Orthopedagogie. Na een stage als opvoedster in 2015 in Santa Cruz – Bolivia in Fundacion Alalay, besloot ze internationale politiek bij te studeren. Ze keerde enkele jaren later dan ook terug om veldwerk te doen voor haar thesis rond sociale huisvesting. Gebeten door de Zuid-Amerikaanse cultuur en geïnspireerd door enkele fantastische Boliviaanse vrouwen, neemt ze met heel veel goesting ‘QTVB’ over van Eva Geerts, die ze leerde kennen in Santa Cruz! Binnen QTVB zal ze zich vooral bezighouden met communicatie & coördinatie!

🌎 ANNELIES

Annelies woont in Gent en werkt als zorgbegeleider met kinderen en jongeren met een beperking. Ze studeerde Orthopedagogie en Klinische Psychologie, met een stage in Santa Cruz, Bolivia. Op deze manier ontwikkelde ze een voorliefde voor Latijns Amerika. Binnen QTVB is Annelies verantwoordelijk voor de coördinatie en het opvolgen van projecten in België.

🌎 EVA

Eva woont in Gent en is na een studie farmacie momenteel bezig met haar doctoraat. Hoewel er geen directe link is met Zuid-Amerika, weerhoudt haar dat er niet van zich ten volle in te zetten voor de vzw. Binnen QTVB neemt Eva de rol van penningmeester en secretaris op zich.

🌎 ROSALIE

Rosalie studeerde sociaal werk en heeft een master in Gender en Diversiteit. Tijdens haar studies en stages ontwikkelde ze een speciale interesse voor vrouwenrechten en migratie. Na een stage en masterproefonderzoek in Ecuador, woonde ze enige tijd in Ibarra. Ze werkte er als coördinator van een migrantenopvang. Ondertussen woont ze met haar Ecuadoriaanse man in De Pinte en werkt ze bij IOM in een opvangproject voor Oekraïense vluchtelingen in Gent. Binnen QTVB is ze verantwoordelijk voor de contacten met lokale partners in Ecuador.