🌎 SOPHIE

Sophie woont in Gent en werkt als consultant bij RetailSonar. Ze is na haar studies handelsingenieur in 2019 voor enkele maanden gaan reizen naar Zuid-Amerika. Daar is ze onmiddellijk verliefd geworden op de cultuur, de natuur en de mensen. Met QTVB wil ze zich dan ook engageren om vanuit België bij te dragen aan impactvolle projecten. Binnen QTVB is ze verantwoordelijk voor de site en zoekt ze naar financiering voor nieuwe en lopende projecten.

🌎 CHARLOTTE

Charlotte studeerde orthopedagogie en deed in 2015 stage in Bolivia samen met Liselotte in Fundación Alalay. Nadien studeerde ze Sociaal Werk en werkte ze als gezinsbegeleidster (crisishulp aan huis) in Brussel. Later volgde ze haar hart richting Bogota, waar ze de afgelopen vijf jaar voornamelijk woonde. Daar werkte ze in de stichting Fundacion Egipto/Stichting Bogota zonder honger.  Sinds juli 2023 woont Charlotte opnieuw in België en werkt zij als consulent bij het Ondersteuningscentrum Jeugdzorg (OCJ) in Brussel.

🌎 LISELOTTE

Liselotte woont in Gent en werkt bij Fedasil. Ze studeerde Orthopedagogie. Na een stage als opvoedster in 2015 in Santa Cruz – Bolivia in Fundacion Alalay, besloot ze internationale politiek bij te studeren. Ze keerde enkele jaren later dan ook terug om veldwerk te doen voor haar thesis rond sociale huisvesting. Gebeten door de Zuid-Amerikaanse cultuur en geïnspireerd door enkele fantastische Boliviaanse vrouwen, neemt ze met heel veel goesting ‘QTVB’ over van Eva Geerts, die ze leerde kennen in Santa Cruz! Binnen QTVB zal ze zich vooral bezighouden met communicatie & coördinatie!

🌎 ANNELIES

Annelies woont in Gent en werkt als zorgbegeleider met kinderen en jongeren met een beperking. Ze studeerde Orthopedagogie en Klinische Psychologie, met een stage in Santa Cruz, Bolivia. Op deze manier ontwikkelde ze een voorliefde voor Latijns Amerika. Binnen QTVB is Annelies verantwoordelijk voor de coördinatie en het opvolgen van projecten in België. In september 2023 vertrok Annelies met haar vriend Tim voor een jaar op rondreis door Zuid-Amerika met de fiets!

🌎 EVA

Eva woont in Gent en is momenteel werkzaam in de farmaceutische industrie. Hoewel er geen directe link is met Zuid-Amerika, weerhoudt haar dat er niet van zich ten volle in te zetten voor de vzw. Binnen QTVB neemt Eva de rol van penningmeester en secretaris op zich.

🌎 ROSALIE

Rosalie studeerde sociaal werk en heeft een master in Gender en Diversiteit. Tijdens haar studies en stages ontwikkelde ze een speciale interesse voor vrouwenrechten en migratie. Na haar studies trok ze naar Ecuador om er twee jaar te wonen en werken in een tijdelijke opvang voor migranten. Inmiddels is ze terug in België en werkt ze voor een internationale organisatie. Jaarlijks reist ze terug naar haar schoonfamilie in Ecuador en binnen QTVB is ze verantwoordelijk voor de contacten met lokale partners in Ecuador.