Que Te Vaya Bien presenteert alweer haar vijfde nieuwsbrief!

Als VZW willen wij onze donateurs en geïnteresseerden op regelmatige basis op de hoogte houden van onze activiteiten en resultaten. Daarvoor dient naast deze website onze driemaandelijkse nieuwsbrief, met informatie over activiteiten en inzamelingsacties in België, nieuws uit Bolivia, praktische informatie over de vereniging en meer.

In deze nieuwsbrief vertel Eva over haar belevenissen in Bolivia om jullie een beeld te geven tegen welke achtergrond en in welke omstandigheden de projecten van Alalay nuttig werk doen. Daarnaast lees je nieuws over de vereniging Que Te Vaya Bien en is er een nieuwe rubriek “In The Spotlight” waarin we enkele personen voor het voetlicht brengen zonder wie onze goede doelen niet bereikt zouden kunnen worden.

Ga naar de Nieuwsbrief-pagina om de laatste nieuwsbrief te lezen, maar ook om je aan te melden voor toekomstige nieuwsbrieven.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *