Lieve vrienden van VZW Que Te Vaya Bien, Ik hoop dat jij, je vrienden en je familie in goede gezondheid verkeren en dat angst voor wat komen gaat je dagelijkse leven niet teveel beheerst.

Ik ben blij dat ik jullie via deze weg kan informeren over de stand van zaken in Santa Cruz, Bolivia. In deze nieuwsbrief probeer ik eerst een algemeen beeld te schetsen van de impact van het coronavirus en de genomen maatregelen in Bolivia, daarna zal ik iets vertellen over de gevolgen voor Alalay, het kindertehuis dat we steunen. Tenslotte sluit ik graag af met een positieve noot: het verhaal van Beatriz, een jongedame die is opgegroeid in Alalay en ondertussen bedrijfsbeheer aan het studeren is. Jullie mogen gerust een commentaar achterlaten voor extra uitleg of een reactie om me te vertellen hoe het met jullie gaat. Dat vind ik leuk!

De nieuwe nieuwsbrief kan je hier lezen: nieuwsbrief April 2020.

Liefs en groetjes in naam van heel het bestuur van VZW Que te vaya bien, Eva Geerts

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *